Droom Vangers

04072016_Vortexfocus_EllenMentor_Law_of_Attraction_2.png

Maak je eigen Dromenvanger

Het maken van een Dromenvanger wordt in deze video eenvoudig stap voor stap uitgelegd. Ik vind het belangrijk om zelf iets te maken.

De reden waarom het belangrijk is dingen zelf te maken ? Het gaat om de intentie die je hebt terwijl je het maakt en er mee bezig bent. Je focust erop en je stuurt je gedachte, je bent er mee bezig en dat is “focus” als je ook nog plezier hebt terwijl je dit doet…. ben je in trance en dus in de “Flow” ! Dit wordt ook “Momentum” genoemd. Dat betekend dat er mentale en fysieke energie in het object gestopt wordt. Het krijgt hierdoor een bepaalde straling door de gestraalde energie. En zullen je affirmaties een nog sterkere uitwerking hebben op jou. Het ontvangen van zulke cadeaux is ook heel leuk, je weet dat het speciaal voor jou met liefde gemaakt is. Net als een maaltijd die beter smaakt als het met liefde bereid is, dat geldt voor alle dingen waar aandacht aan gegeven wordt.

De uitleg is voor beginners maar ook goed samen met kinderen te doen. Dus maak je geen zorgen als je nog nooit zoiets hebt gedaan, je zult zien dat creativiteit direct begint te borrelen, om je eigen Dream Catcher te maken.

Een eigen symbool maken/creëren heeft nog meer kracht omdat jij er energie in hebt gestopt.

01_Stationary_files_UEO_logo 2016-05-04 01-00-11

Advertisements

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s