68 seconden puur verlangen Focus

(Press here for the English version)      

Dit is een stapsgewijze instructie video, over het gebruik van het proces van de Focus wiel. Zoals die geleerd wordt door Abraham-Hicks (www.abraham-hicks.com).

Elke 17 seconden zal de stip een klein beetje groter worden. Denk je in dat dit de aantrekkingskracht voorstelt die toeneemt door gefocussed te zijn op wat je wilt.

Elke 17 secondes dat jij continue positieve aandacht richt op je droom, zal de aantrekkingskracht exponentieel doen toenemen.

Het Focus wiel is een fantastisch kleine oefening die je kunt gebruiken wanneer je tegenstand voelt over een onderwerp  — met andere woorden, je beter gaan voelen — ten aanzien van een probleem / contrast in je leven, of het nu gaat om financiën, een relatie of een lichamelijke aandoening. Na wat oefening, weet je hoe je mentale vibratie over een onderwerp kunt verhogen, met behulp van dit proces in het een kwestie van een paar minuten opgezweept.

Hier is een lege Focus wiel tekening om mee te werken. Je kunt het uitprinten.

Klik op deze link – Focus wiel PDF – Abraham Hicks

Youtube video is gemaakt door: Arvind Singh

Om dit programma te gebruiken;

Denk aan een wens, of iets dat je wilt manifesteren in je leven. Richt je aandacht op de indigo kleur circel en projecteer daarin je beelden van je verlangen. Zorg voor zuivere of pure gedachtes. Blijf erop concentreren -Focus erop, totdat het verdwijnt.

Blijf focussen. Elke 17 seconden zal de stip  een beetje groter groeien. Dat is de toename van de aantrekkingskracht op je wens.

Het is belangrijk op te merken, het woord “zuiver” in deze context. Om de gedachte ten aanzien van je wens zuiver of puur te houden bedoel ik dat er geen weerstand is. Je moet het geloven. Met andere woorden, je gevoel over deze wens moet in harmonie zijn met het al bereikt hebben ervan.  Dus let op, dat je niet vibraties van het gebrek aan jou wens koppelt en uitstuurt.

Voorbeeld, Je wilt iemand om je leven mee te delen, een minnaar.

Om dit te doen, moet je je richten op het extatische gevoel die daarbij hoort, hoe voelt het om iemand gelukkig te maken. Let op. Het is niet het gevoel van verlangen naar die persoon. Want dat is vaak een gevoel van gemis.

De kleur, indigo, is de kleur van de Ajna Chakra — ook bekend als het derde oog of hemelse oog. Deze energiecentrum is goed om gedachte te focussen en te projecteren.

De muziek werd gecomponeerd om te helpen bij het focussen, met behulp van de frequenties die overeenkomen met de Ajna (3de oog chakra) en de keel chakra’s.

De wolken, Nou, ze leken mij cool erbij, en maakt het interessanter om naar te kijken. Ik vind ook dat het helpt bij het concentreren van je gedachtes, door minder afleiding. Een ander punt dat ik ook prettig vind bj deze oefening is; Dat je weet hoeveel secondes je al gefocussed bent, zonder te hoeven tellen of te raden.

Deze fantastische oefening heb ik niet zelf gemaakt, maar ik dank Arvind Singh.

De principes van deze oefening zijn gebaseerd op Abraham-Hicks kennis over de kracht van 17 secondes. Voor meer informatie over A.H. zie www.abraham-hicks.com

Banner_UEO_post_EllenMentor

SEMINAR in NEDERLAND in het NEDERLANDS – Kom je ook?

Seminar Wet van Aantrekkingskracht in Enschede – Nederland – klik hier voor meer informatie “Joy” Disc zelf creëren.

 

Advertisements

6 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s